О, елени.Учените бият тревога за разпространението на “ зомби еленова болест

...
О, елени.Учените бият тревога за разпространението на “ зомби еленова болест
Коментари Харесай

Учените се страхуват, че 100% фаталната „зомби болест на елените“ ще мутира, за да зарази хората: „Няма планове за извънредни ситуации“

О, елени.

Учените бият паника за разпространяването на  “ зомби еленова болест ” на фона на опасения, че може да еволюира, с цел да болести хората.

В края на предходната година специалистите потвърдиха първия случай на инфекцията в националния парк Йелоустоун – публично известна като болест на хронично безсилие – след мъртвец на елен, открит в Уайоминг регион на парка е дал позитивен тест за мощно заразната болест.

Сега са докладвани случаи на елени, лосове и лосове в 33 щата в Съединени американски щати, както и в Канада, Норвегия и Южна Корея.

Заболяването „ поврежда елементи от мозъка и нормално предизвиква прогресивна загуба на телесното положение, промени в държанието, прекалено слюноотделяне и гибел “, съгласно Министерството на здравеопазването на щата Ню Йорк.

То е 100% съдбовен и няма лекуване или ваксини.

„ Основното известие е, че сме много неподготвени “, сподели Майкъл Остерхолм, специалист по инфекциозни болести в Университета на Минесота, пред KFF Health Новини по-рано този мес...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР